Στη Πλατεία Αθανάτων, η Ουζερί-Ψαροταβέρνα Εύριπος, αθάνατη, συνεχίζει μια γαστρονομική παράδοση χρόνων, προσφέροντας ό,τι καλύτερο "γεννάει" η Ευβοϊκή θάλασσα και γη. Γυαλιστερές, μύδια, γαρίδες και πεντανόστιμα χταπόδια, φιγουράρουν δίπλα σε άψογα φιλεταρισμένα και ψημένα, τρυφερά ψάρια από την ημερήσια αλιεία, ικανοποιώντας κάθε λάτρη των θαλασσινών.
Εδώ θα απολαύσετε τις πιο λαχταριστές καβουροκροκέτες, τα πιο μερακλίδικα σαγανάκια - σε κόκκινη ή λεμονάτη εκδοχή - αλλά και πεντανόστιμα κρεατικά της ώρας όπως τρυφερό ψαρονέφρι, νεαρό μοσχάρι, κ.α. Η κυρία Βάσω, εμφυσεί όλη της την αγάπη, την παράδοση, και την εμπειρία σε κάθε πιάτο, με μια κουζίνα να επιδεικνύει φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ικανοποίηση των επισκεπτών.
Για την μοναδική θέα στον καταγάλανο κόλπο, ας μιλήσουν οι φωτογραφίες, κατά το γνωμικό "μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις"... *Η φωτογράφιση πραγματοποίηθηκε την ημέρα της εορτής της πολυούχου της Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής, μιας ημέρας με τον πιο χρυσό ήλιο και με... γουρουνοπούλα στη σούβλα, που απήλαυσαν όλοι οι επισκέπτες του Εύριπου, με αφορμή τη γιορτή.
Ουζερί Εύριπος
Λιάσκα & Καλογερόπουλου, Χαλκίδα, τηλ. 2221078270